Mirin komesar

Komesar Vulin, sada se to zove ministar nečega, jer je zadatak često promenljiv, uspešno disciplinuje i reformiše građane kojima bi trebalo da služi. 

Isključenje mozga samo osta

Ako se svađate sa televizorom u trenucima kada vas sa malog ekrana TV aparata gospodar Vučić i ostali zasipaju nebuloznim obećanjima, tumačenjima i sumanutim projektima koji vređaju inteligenciju. 

Vulin: Deca će morati da rade ako žele dečiji dodatak

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin poručio je da će deca ubuduće morati da rade ukoliko žele da dobijaju svoj dečiji dodatak.

Lažov Bili

Cvet sazdan na lažima je neminovno osuđen na propast. Nema te izmišljotine na čijim temeljima može opstati bilo čiji projekt, bilo kakva građevina

Ua, prosvetari!

Ministri svakodnevno opominju neradnike raznih vrsta i prete im poručujući kako nikome neće dati’leba bez motike. Ovde treba dodati i naslovne strane novina o najbogatijim ljudima u Srbiji

Prilozi za alternativnu istoriju

 

Dejan Jović, predsednik Predsedništva Demokratske Federativne Republike Jugoslavije i Vladimir Putin, predsednik Ruske Federacije bili su jedini govornici na vojnoj paradi održanoj danas povodom sedamdesete godišnjice oslobođenja Beograda. 

Rešena misterija stope nezaposlenosti?

Pre više od mesec dana postavio sam pitanje kako je moguće da se istovremeno smanjuje i broj zaposlenih i stopa nezaposlenosti. 

Izvinjenje ministru Stefanoviću

Ali zar ne bi upravo Stefanović morao da se izvini, ne samo Vučiću već i svim građanima Srbije zbog skandala sa upadom u studio RTS-a na stadionu?

Srbija u nepristojnom položaju

Od ukupno blizu 18 milijardi evra direktnih stranih investicija, koliko je stiglo u Srbiju za poslednjih desetak godina, iz Rusije je došlo 650 miliona evra, odnosno oko 3,5 odsto. 

Doš’o Putin, o’šo Putin

Devet sporazuma, a tako malo očekivanih milijardi evra i milijardi kubika gasa. Kad se razgrnu političke i medijske magle, sve se na kraju svelo na – sir i sirni namaz.