Mlaznice na brani

Na gradskoj brani izvršena je proba mlaznica koje su postavljene na taj objekat. Cilj je da se ”osvežava” jezero u letnjem periodu, ali i da se ulepša ambijent gradske plaže i celog prostora oko reke Zapadne Morave.

Pomoć za renoviranje Doma vojske

Opština Vršac obnoviće zgradu bivšeg Doma vojske kako bi ovaj napušteni objekat transformisala u koristan prostor za lokalnu samoupravu, privredu i građane ...

Trojeručica u Čačku

Veliki broj građana i vernika SPC dočekao je danas ikonu Trojeručicu, koja je proneta ulicom Župana Stracimira do crkve. 

Najlepše dvorište

Gradski odbor Zelenih Srbije drugu godinu za redom organizuje konkurs za "Najlepše dvorište na teritoriji Grada Čačka". 

Donacija za službu kućne nege

Gradski odbor Nove Srbije donirao je danas stolice za potrebe ambulante Doma zdravlja na Alvadžinici. Dvadeset stolica namenjena su za potrebe Službe kućnog lečenja.

Mečka sa mečetom u Kačulicama

U čačanskom selu Kačulice proteklih dana u nekoliko navrata su viđeni mečka i njeno mladunče. 

Pogrešna adresa

Imajući u vidu činjenicu da se u poslednjim danima u velikoj meri pojavilo nezadovoljstvo kupaca vozila sa licitacija koje organizuje Ministarstvo finansija Republike Srbije ...

Kako izbeći požare

Milica Alavanja iz Zelene patrole na delu, razgovarala je sa Ljubicom Krnjajić iz udruženja „ Eco fire“ o preventivi, uzrocima i posledicama požara koji su posledica neodgovornog ponašanja građana i neadekvatnog reagovanja institucija. 

Ikona Trojeručica u Čačku

Crkva Vaznesenja Gospodnjeg u Čačku poziva sve vernike da u nedelju u 15:30 na Gradskom trgu dočekaju ikonu Troječuricu iz manastira Kalenić. 

Palo drvo

Ranije je bila praksa da se seča drveća na javnim površinama obrazlaže tvrdnjom da je drvo koje je posečeno obolelo i suvo, a stvarno obolelo drvo danas je samo palo ...