Vučić je lažni reformator

Posle osam meseci, koliko je prošlo od vanrednih republičkih izbora trenutna privredna i ekonomska situacija u Srbiji potvrđuje stavove i tvrdnje da su Aleksandar Vučić, SNS i njihovi koalicioni partneri, lažni reformatori ...

Petković: Koštunica nas je izdao

Posle duže vremenske pauze danas je održana konferencija za štampu u Gradskom odboru DSS-a. 

Lokalna vlast i privrednici

Na konferenciji za novinare čelnika grada na kojoj su se sumirali rezultati povodom dve godine vlasti, veliki deo vremena bio je posvećen privrednicima i navodnom sukobu sa čelnicima grada. 

Dve godine lokalne vlasti

Na konferenciji za novinare čelnici vladajuće koalicije danas su sumirali rezultate urađenog u protekle dve godine. 

Živimo u društvu laži i straha

U intervju za nedeljnik Vreme, profesor Beogradskog uniiverziteta i diplomata Vladeta Janković ocenio je da stanje u Srbiji nikada nije bilo gore a da budućnost nikada nije izgledala turobnije.

SPS: Grbić mora iz Gradskog veća

Ljubodrag Grbić, koji je u Gradsko veće delegiran ispred Ujedinjenih regiona Srbije, moraće da napusti taj položaj, ali ne na insistiranje URS-a već SPS-a. 

Građani trpe zbog neodgovornosti SNS-a

Srpska napredna stranka i njen poverenik Aleksandar Radojević pet meseci ne mogu da nađu čoveka koji bi vodio resor pomoćnika gradonačelnika za oblast ekonomskog razvoja i zaštitu životne sredine. 

Покушај ликвидације Шешеља

Саопштењем се јавности обратио заменик председника CPC Немања Шаровић и рекао да су председнику Српске радикалне странке др Војиславу Шешељу откривене метастазе 

Čačak na vodi i socijalni stanovi

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojeni su planovi generalne regulacije Centar i Mrčajevci, kao i izveštaj o izvršenju budžeta za prvih devet meseci.

Naprednjaci urušavaju institucije

Nezavisna tela koja su počela da se grade u srpskom društvu našla su se na udaru pojedinaca ali i stranaka.