Именован Привремени орган

Влада Републике Србије на својој седници одржаној 22.октобра 2014.године донела је одлуку о распуштању Скупштине општине Лучани 

Katastrofalan rebalans budžeta!

Od kako je Aleksandar Vučić došao na vlast 2012.godine, do sada je 4 puta sa svojim ministrima finansija radio fiskalnu konsolidaciju i svaki put je najavljivao kao spas za Srbiju. I četiri puta smo upali dublje u rupu.

Vučić podržavao studentske proteste

Dok je bio opozicija, Aleksandar Vučić se zalagao za prava studenata i podržavao njihovu borbu protiv režima Demokrata. Međutim, danas, kada je na vlasti, drugačijeg je stava. 

Protivgradni strelci dobijaju po 45.000 din

Gradsko veće usvojilo je danas rabelans budžeta kako bi lokalna samouprava mogla da nagradi protivgradne strelce za posao koji su obavljali za vreme sezone. 

Vučić je lažni reformator

Posle osam meseci, koliko je prošlo od vanrednih republičkih izbora trenutna privredna i ekonomska situacija u Srbiji potvrđuje stavove i tvrdnje da su Aleksandar Vučić, SNS i njihovi koalicioni partneri, lažni reformatori ...

Petković: Koštunica nas je izdao

Posle duže vremenske pauze danas je održana konferencija za štampu u Gradskom odboru DSS-a. 

Lokalna vlast i privrednici

Na konferenciji za novinare čelnika grada na kojoj su se sumirali rezultati povodom dve godine vlasti, veliki deo vremena bio je posvećen privrednicima i navodnom sukobu sa čelnicima grada. 

Dve godine lokalne vlasti

Na konferenciji za novinare čelnici vladajuće koalicije danas su sumirali rezultate urađenog u protekle dve godine. 

Živimo u društvu laži i straha

U intervju za nedeljnik Vreme, profesor Beogradskog uniiverziteta i diplomata Vladeta Janković ocenio je da stanje u Srbiji nikada nije bilo gore a da budućnost nikada nije izgledala turobnije.

SPS: Grbić mora iz Gradskog veća

Ljubodrag Grbić, koji je u Gradsko veće delegiran ispred Ujedinjenih regiona Srbije, moraće da napusti taj položaj, ali ne na insistiranje URS-a već SPS-a.