fbpx
pozadina-portal2

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu da koriste tekstualni materijal sa portala uz obavezno navođenje izvora.

Fotografije nije dozvoljeno preuzimati bez prethodne saglasnosti redakcije i/ili autora fotografije..

U slučaju prenošenja teksta ili informacija iz teksta, kao i fotografije suprotno navedenim pravilima, OzonPress zadržava pravo da, u skladu sa Zakonom, protiv prekršioca pokrene sudski postupak radi zaštite uatorskih i drugih srodnih prava i nadoknade štete.

Linkovi ka drugim web stranicama

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo OzonPress-a, ne smatraju se delom sajta i OzonPress ne snosi odgovornost za njih.

Oglašavenje

OzonPress ne odgovara ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu, jer se radi o poslovnom odnosu između posetioca portala i oglašivača.

Zaštita privatnosti

Portal OzonPress poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, OzonPress neće davati na uvid trećem licu.

Komentari

Redakcija portala OzonPress zadržava pravo da ne objavi komentare:

  • koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone,
  • sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
  • koji u sebi sadrže linkove ka sadržajima i stranama za koje se proceni da nisu u skladu sa uređivačkom politikom OzonPress-a
  • u kojima se krši pravilo privatnosti trećih lica ili kojima se osobe optužuju za krivična dela
  • za koje se proceni da ne doprinose društvenom dijalogu, odnosno koji se šalju automatizovano. Primera radi – komentari iste ili gotovo identične sadržine koji stižu iz sekunde u sekundu na isti tekst

OzonPress ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične FaceBook stranice OzonPress-a uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja.

Blog:

Tekstovi objavljeni u rubrici  „Blog“  predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom OzonPress-a, koji ne odgovara za stavove iznete u ovim rubrikama.

Izmene uslova korišćenja

OzonPress zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.

_________________________________________________