fbpx
pozadina-portal2

Praznična čarolija

aleksandar arsenijevićPiše: Aleksandar Arsenijević

Nismo čestito uspeli da lupimo dlanom o dlan a još jedna kalandarska godina ostade za nama. Samo još da je u nedelju 31. decembra dostojno ispratimo i da se okrenemo svetloj i prosperitetnoj budućnosti koja nas očekuje u narednoj.

Tako je barem najavio gospodar Vučić, a tako je najavljivao i svih prethodnih od vremena kada je narod mudri srbistanski u presaldumljenim radikalima prepoznao snagu koja će posle tolikih porođajnih muka, lutanja, lažnih proroka i  mekokitih vođa Srbistan i Srbistance izvesti na zelenu granu.

uvodnik-3I verovatno bi i bilo tako da nije domicijalnih ništarija koje non stop guraju klipove u točkove srbistanskog razvoja.

 Evo uzmimo samo za primer našu kapitalnu kasabu, njenu odgovornu i stručnu vlast predvođenu čačkonačelnikom Todorovićem, zahvaljujući kojoj naš Čačak beleži nemerljivi napredak kojim bi se svako na ovom svetu dičio, samo ne, kako bi to u nastupu poetskog nadahnuća rekao gospodar Vučić, subverzivni ološ koji stalno nešto nakuruje, zaprđuje i traži dlaku u jajetu. Poput nas zlikovaca iz Čačanskih novina i portala Ozon Pres, kojima za to niko nije dao mandat, kako se to navodi u literarnom pisaniju koji je onomad nešto što se predstavlja kao gradski naprednjački odbor prosledio na adrese prijateljskih, “objektivnih”, “nezavisnih” i nadasve slobodnih medija.

Stoga, budući da nadolazeći novogodišnji i božićni praznici, osim opšte radosti, sreće i veselja podrazumevaju i praštanje, evo mi nezahvalni zlikovci iz Čačanskih novina i Ozon Presa, ponizno tražimo oproštaj.

Najponiznije molimo čačkonačelnika i ekspertski tim koji predvodi da oproste nama grešnima što smo bili toliko bezobzirni da se, na dan kada Čačak obeležava svoj dan, bavimo angio salom u kojoj nema ko da radi i renoviranim porodilištem koje je u prisustvu ministra i ministarke svečano otvoreno i još svečanije zatvoreno. Što smo primetili kako je pomenuti ministarski par iskulirao svečanu sednicu Skupštine grada. Što smo se drznuli da pišemo kako ste mečkali sa mladim i talentovanim Čačanima koje ste dovukli u salu Skupštine grada da vam izigravju scenografiju. Što nam lična higijena ne dozvoljava da žmurimo i ćutimo kada zarad našeg “dobra” uništavate i ružite ovaj naš Čačak. Što smo i pomislili da se bavimo cenom novogodišnje rasvete i onoga što jedino vi, vaše koalicione prišipetlje i čankolizi i nazivate jelkom i tako vam kvarimo prazničnu čaroliju. Što ne želimo da vidimo one silne investitore i ona nova radna mesta koja su otvorena zahvaljujući vašem pregalaštvu!

Ako možete oprostite. A ako ne? Šta da se radi. Idemo dalje svako svojim putem.

________________________________________________________________


371

Povezani tekstovi

  1. Fantom iz Savamale Odgovorite

    U ovom praznicnom raspolozenju, našim Turcima želim da pozelim: da vam se nikada ne izvrne ancir, da vam heftalica nikada ne trokira, da bostan dobro rodi, da git ne opada sa lima, da nastavite uspešno da presvlacite dresove, da okupirate javna preduzeća, kitite trgove metalnim kupama, secete drvece, rusite barake pod fantomkama, gradite industrijske zone, prosecate parkove, gradite behaton ploce, bacate kulir na žardinjere, digitalizujete odbornike…. Najlepše zelje u 2018. da vam se ostvare……., ali u Turskoj, a nas Cacane da ostavite na miru, imamo i pravo na jednu želju.

  2. Nezainteresovan Odgovorite

    Hoće li dr Radojević i njegovi „opozicionari“ da vam oproste što ste videli kako glasaju za novog direktora Doma kulture, još jednog iz galerije naprednjačkih stručnjaka koji će unaprediti kulturu u ovoj našoj selendri.

Ostavite komentar